Om oss

På den här sidan kommer vi att skriva om elektricitet och beskriva hur vi som elektriker arbetar under våra arbetsdagar. Vi vet att många därute är nyfikna på vad vi egentligen håller på med. Vi vet även att många tycker att vi och våra tjänster kostar mer än det smakar. Det vill vi ändra på. Det finns klara skäl till varför du ska anlita en elektriker i samband med att du ska dra ny el, installera något eller i övrigt hantera elektricitet.

Det stora skälet är att det handlar om livsfara. Vid direkt kontakt med elektricitet så finns det risk för livet. Årligen dör en massa människor helt i onödan som en följd av felhantering. Ett annat starkt skäl till att anlita en elektriker handlar om fara på sikt. Om du kopplar någonting på ett felaktigt sätt så finns en risk i att det kommer att börja brinna. Många av de bränder vi ser i Sverige har felaktiga kopplingar och, så kallad, ful-el som ursprungskälla. Du sätter både dig själv, din familj och dina grannar i fara om du väljer bort en elektriker.

Vi vill även skriva om ny teknik och nya innovationer. Idag finns all anledning att se över ditt elsystem. Det kan spara dig mycket pengar – och göra ditt hem säkrare. Äldre elsystem är inte anpassade för våra nya behov och detta innebär att många lever i en falsk trygghet.

Är du, som många andra, sugna på att skaffa en elbil? I så fall är det också dags att se över valet – och installationen – av en laddstation. Där kommer en behörig elektriker att behövas. Och, behövs det inte nya uttag i hemmet? Är det inte dags att installera dimmers som kan styras via mobilen? Ni ser, en elektriker kan göra livet både säkrare och bekvämare. På den här sidan ska vi titta närmare på allt detta och mycket, mycket mer. Välkommen!